%100 PARA GERİ DÖNÜŞÜMÜZ “BOŞ KUTU GARANTİMİZ” ile kaybedecek bir şeyiniz yok ve kazanacak hemen hemen HER ŞEYİNİZ var

67 Gün Para İade Garantisi Denemeye Davetlisiniz ÜRÜNÜMÜZ 67 GÜNLÜK

Size sözümüz basit: Herhangi bir nedenle %100 memnun kalmazsanız, nakliye ücretleri hariç tam para iadesi için iki boş kabı teslimat tarihinden itibaren 67 gün içinde iade edin.

Üstelik birden fazla konteyner sipariş ederek fiyat indiriminden yararlanmak istiyorsanız endişelenmeyin! 67 günlük para iade garantisi süresi içinde açılan ilk iki konteynerinizle birlikte iade edilen açılmamış konteynerler de nakliye masrafları düşüldükten sonra tam bir geri ödeme için uygun olacaktır.

Bununla birlikte, 67 günlük geri ödeme süresi sona erdikten sonra herhangi bir ürünü geri göndermemenizi saygıyla hatırlatmamız gerekir. İadeler, istisnasız teslimattan sonraki 67 gün içinde depoda geri alınmalıdır. Ayrıca, geri ödemeleri müşteri başına bir siparişle sınırlamamız gerektiğini lütfen unutmayın.

RMA talebiniz Leading Edge Health tarafından onaylandıktan sonra, bir Leading Edge Health müşteri hizmetleri temsilcisinden e-posta yoluyla bir RMA numarası alacaksınız. RMA numarası olmadan iade edilen hiçbir ürün, geri ödeme veya değişim için uygun olmayacaktır.

Lütfen Dikkat: İade nakliye ücretleri müşterinin sorumluluğundadır. Kayıp veya hasar görmüş paketlerden sorumlu olamayacağımız için takip edilen bir posta hizmeti kullanmanızı önemle tavsiye ederiz. Ürün iade edildikten sonra Leading Edge Health bir değerlendirme yapacaktır. Kusurlu ürünler, kendi takdirimize bağlı olarak ürünle değiştirilebilir.

Ürün Değiştirme
Eksiklik veya hasar talepleri üç iş günü içinde yapılmalıdır. Siparişiniz hasarlı geldiyse ve yenisini sipariş etmek istiyorsanız, ürünün/ürünlerin fotoğrafını çekip sipariş numarası ve iletişim bilgileriyle birlikte support@leadingedgehealth.com adresine e-posta ile göndermenizi rica ederiz.

RMA İSTEĞİ

Customer Info

Product Info

Bir müşteri hizmetleri temsilcisi, talebinizi aldıktan sonraki 48 saat içinde iade talebinizle ilgili olarak sizinle iletişime geçecektir

Telefonla bir RMA numarası istemek için müşteri Hizmetleri Departmanımızı arayın

Telefon Simgesi Kuzey Amerika Ücretsiz: 1-866-621-6886
Uluslararası: 1-604-677-5365
Pasifik Saati ile 6:00am ve 22:00pm arası. Haftanın 7 günü (tatil günleri hariç)