Gizlilik Haklarınız

Son güncelleme: 16 Aralık 2022

Bu politika, Avrupa Birliği’nden gelenler dışındaki tüm ziyaretçiler için geçerlidir. (Avrupa Birliği ziyaretçilerimiz için lütfen buraya buraya bakın.)

Kaliforniya’da ikamet ediyorsanız, lütfen aşağıya bakın ve ayrıca bakın  burada.

Bir Bahamalar şirketi (“LEH”) olan Leading Edge Health Inc., gizliliğinizin öneminin farkındadır. Lütfen LEH’nin bilgilerinizi nasıl topladığını ve kullandığını (“Gizlilik Politikası”) incelemek için biraz zaman ayırın.

Gizlilik Haklarınız:

  • LEH, CAN-SPAM YASASI, CALIFORNIA ONLINE GİZLİLİK KORUMA YASASI, CALIFORNIA “SHINE THE LIGHT” YASASI VE DOĞRUDAN PAZARLAMA DERNEĞİ (DMA) GİZLİLİK SÖZÜNE UYGUN HAREKET EDER.
  • İnternette genel tarama davranışınız hakkında bilgi TOPLAMAZ.
  • Sizi alanlarımıza yönlendirenler dışında internet arama sorgularınızın hiçbirini bilmiyoruz.
  • Size ASLA spam göndermeyeceğiz ve üçüncü taraf bağlı kuruluş pazarlamacılarımızın spam göndermesi kesinlikle yasaktır. “Spam” derken toplu, istenmeyen e-postaların gönderilmesini kastediyoruz. Ürünlerimizden birinin reklamını içeren spam alırsanız, hemen bizimle iletişime geçin. Satış ortağını pazarlama programımızdan derhal sonlandıracağız.
  • Kredi kartı bilgilerinize isteğe bağlı erişimimiz YOKTUR. Kredi kartı bilgileriniz, katı veri güvenliği için sertifikalı Seviye 1, PCI uyumlu üçüncü taraf işlemci tarafından tutulan kilitli bir sistemdedir. Birden fazla satın alma yaparsanız, işlemleri onların kilitli sistemi yürütür. Saklanan bilgilerin herhangi bir bölümüne ERİŞİMİMİZ YOKTUR ve kredi kartı numaralarını GÖRMEZİZ. Kredi kartı tüccarlarının kişisel verileri işlemesini yöneten katı yükümlülükler vardır ve bu üçüncü tarafın eylemlerinden sorumlu tutulamayız. Bu üçüncü kişinin eylemleri ve/veya ihmalleri nedeniyle maruz kalabileceğiniz kayıp ve/veya zararlardan hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz. İleride başvurmak için her kart işleminin bir kopyasını yazdırıp saklamanızı öneririz.
  • Birisi diğer sitelerdeki reklamlara tıkladığında bilgilendiriliriz, ancak elimizdeki tek bilgi reklamın görüntülenme sayısıdır. Sitemize gelmeden hemen önceki sayfa olmadığı sürece, reklamın tıklandığı sitenin kimliğini BİLMİYORUZ.
  • Kendi web sitesi sayfalarımızın yanı sıra, ziyaret ettiğinizi bilebileceğimiz tek sayfa, ulaştığınız sayfadır (varsa).
  • Siparişiniz, içindekileri tanımlamayan bir nakliye etiketi bulunan sade bir pakette dikkat çekmeyecek şekilde gönderilir.
  • İnternet üzerinden herhangi bir ürünün satın alınması, işlenmesi ve gönderilmesi, alıcının ad, gönderim adresi, e-posta adresi ve genellikle bir telefon veya faks numarası gibi belirli verileri sağlamasını gerektirir (buna “Sağlanan Bilgiler” diyeceğiz). “). Bu tür veriler, web sitesi sipariş sayfası, posta veya faks formları veya telefon siparişi yoluyla toplanır ve bu bilgiler LEH tarafından saklanabilir.
  • Sağlanan Bilgiler, güvenli Yuva Katmanı (SSL) kullanılarak web tarayıcınızdan sipariş işleme sistemimize iletilir. Bu iletişim protokolüyle, Sağlanan tüm Bilgiler İnternet üzerinden iletilmeden önce şifrelenir ve okunabilir metin olarak GÖNDERİLMEZ. Bununla birlikte, e-posta, faks, telefon veya posta yoluyla herhangi bir iletişimin üçüncü şahıslar tarafından ele geçirilme riski vardır ve bunun için sorumluluk kabul edemeyiz.
  • LEH’den gelen takip iletişimleri, genellikle bir sipariş onayı, sorduğunuz sorulara müşteri hizmetlerinin yanıtları, haber bültenleri (istediğiniz zaman doğal olarak ve kolayca vazgeçebileceğiniz) ile sınırlı olacaktır. ayrıca istediğiniz zaman doğal olarak ve kolayca devre dışı bırakabilirsiniz), dilerseniz şifrenizin sıfırlanması ve belki bir müşteri memnuniyeti anketi. Bunlar e-posta, SMS metni veya telefon yoluyla gelebilir. Haber bültenleri, promosyonlar veya anketlerden çıkmak isterseniz, istediğiniz zaman aboneliğinizi iptal etmekle kalmaz, ayrıca buradan veya bizi Ücretsiz (Kuzey Amerika’da) 1-866-621-6886; uluslararası müşteriler arar (uluslararası arama kodu) 1 604-677-5365 (06:00 – 22:00 PST). Daha sonra buradan aboneliğinizi iptal etmediğiniz sürece, bunları almak için olumlu onay vermiş sayılırsınız.
  • Göndermek için izin istediğimiz kutuyu işaretlemediğiniz sürece size tanıtım amaçlı SMS metin mesajları göndermeyeceğiz. Kutuyu işaretlemek olumlu bir eylemdir ve bu eylemle tanıtım amaçlı SMS metinleri almak için açık, yazılı onay vermiş olursunuz. Telefon numaranızı vermeniz bir satın alma koşulu değildir. İstediğiniz zaman “DUR” yanıtını vererek devre dışı bırakabilirsiniz. Mesaj ve veri ücretleri geçerli olabilir. Yasa gereği, sipariş onayları veya teslimat bilgileri gibi gerçek satın alma işlemleriyle ilgili metinler göndermek için izin istememiz gerekmiyor.
  • Sağlanan Bilgiler, sizin için uygun olduğuna inandıkları ürünler veya hizmetler hakkında sizi bilgilendirebilecek belirli üçüncü taraflarla paylaşılabilir. Vazgeçmek isterseniz, bize bildirmek için aşağıda listelenen iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.
  • Sizinle ilgili kişisel olmayan bilgiler işleminizi gerçekleştirmek için sunucular ve diğer mekanik cihazlar üzerinden geçtiğinde, bu bilgileri işlemi tamamlamak ve muhtemelen ziyaret ettiğinizde reklamların görünmesi için çerez yerleştirmek dışında herhangi bir amaçla KULLANMAZIZ LEH ürünleriyle ilgili siteler. Reklamlar göründüğünde hangi siteleri ziyaret ettiğinizi BİLMİYORUZ. (Bilgisayarınızdaki ayarları değiştirerek çerezleri engelleyebilirsiniz.)
  • Başka herhangi bir şirkette olduğu gibi, Sağlanan Bilgilerin geçerli bir şekilde talep edilmesi halinde yetkili bir mahkemeye veya bir kanun uygulayıcı kuruma ifşa edilmesi veya bir dava sırasında ifşa edilmesi veya bir doktora verilmesi gerekebilir. veya bir sağlık riski durumunda korunmanız için tıbbi yetkili.
  • Başka herhangi bir şirkette olduğu gibi, göndericimiz, Sağladığınız Bilgilerin size ürünü göndermek için gerekli olan sınırlı kısmına erişebilecektir. Gönderici, bizimle bir gizlilik sözleşmesine bağlıdır ve ilgili gizlilik yasalarına tabidir.
  • İşletmemizin satılması durumunda Sağlanan Bilgiler alıcıya iletilebilir ancak alıcı bu Gizlilik Politikasına uymakla yükümlü olacaktır.

Bilgilerimi nasıl güncelleyebilirim?

Sağlanan Bilgileriniz değişirse, aşağıda sağlanan yollarla bizimle iletişime geçerek bilgileri güncelleyebilir veya değiştirebilirsiniz.

LEH, Gizlilik Politikasını değiştirdiğinde ne olur?

Diğer nedenlerin yanı sıra müşteri desteği, sipariş işleme, yasa veya sektör girişimleri kapsamındaki değişiklikleri yansıtmak için Gizlilik Politikasını zaman zaman güncelleyebiliriz. Yukarıda belirtilen bir şartı maddi olarak değiştiren bir güncelleme yaparsak, bu normalde daha önce satın alanlar için geçerli olmayacaktır. Herhangi bir nedenle olursa, sizin için dosyamızda bulunan e-posta adresini kullanarak sizi bilgilendireceğiz. Gizlilik Politikasında yapılan herhangi bir değişiklik, yeni Gizlilik Politikasının yayınlanmasından sonra geçerli olacaktır. Gizlilik Politikasının yürürlük tarihi bu sayfanın üstünde veya altında bulunabilir, bu nedenle başka bir satın alma işlemi yapmak için siteye geri dönerseniz, lütfen tarihin önceki satın alımınızdan bu yana değişip değişmediğini ve tarihin değişip değişmediğini kontrol edin. değişti, lütfen politikayı tekrar okuduğunuzdan emin olun.

LEH ile nasıl iletişim kurabilirsiniz?

Gizlilik Politikamız hakkında sorularınız varsa veya haklarınızı kullanmak istiyorsanız, lütfen şu adrese e-posta gönderin:

yourprivacyrights@leadingedgehealth.com

veya

Ayrıca bizi ücretsiz olarak (Kuzey Amerika’da) 1-866-621-6886 adresinden arayabilirsiniz. Kuzey Amerika dışında) 1-604-677-5365 adresinde (06:00 – 22:00 PST).